Nit de bruixes selvatanes

10561708_797865533629894_6868154056660433945_n  festa-de-la-malavella-26-04-14-53

NOU ESPECTACLE “NIT DE BRUIXES SELVATANES”

Una caravana obscura guiada per bruixes i bruixots de la comarca, voldran segrestar donzelles, robar el calderí dels bons desitjos i qui sap quantes maldats més. Només tres homes justos, en Bru, en Nap i l’Escuat s’hi enfrontaran. N’aconseguiran l’alliberació?
Dramaturgia: Emili Marcos, Marc Ciurana, Yolanda Serrano. Basat en el text de Josep Pujol.

ON??
PARC DE LES MOLERES, el dissabte 25 d’abril a les 21h15
Amb cercavila prèvia, sortint de la placeta de St Grau a les 20h45, i cercavila posterior
NO US HO PERDEU!!!

EN VOLEU SABER MÉS??…..
continueu llegint…

Diuen, conten, expliquen….que en temps de reis, comtes, marquesos i un munt de senyorius feudals, quan la gent del poble vivia en la misèria, obligats a treballs forçats, a pagar delmes i també al dret de cuixa, envoltats de polls i puces, llagastes i ronya, on els perfums de purins i quadres dominaven les seves nàpies…
Doncs, diuen, conten, expliquen, que en aquells temps, un grapat d’homes i dones de la comarca de La Selva es reuniren, farts de les condicions amb les que l’opressió dels seus senyors els obligava a viure. Tothom tenia anhels d’un món més just. Somiaven en un futur en llibertat per als seus fills i filles. En aquella reunió es decidí fer una gran festa al voltant d’un calder màgic, un calder que els hi havia cedit una bruixa bona de Caulers. Aquest calder, era conegut com el calder dels bons desitjos. La seva propietat màgica era que tots els desitjos escrits en pergamins o fulles que s’hi aboquessin es podrien arribar a complir sempre i quan, durant la última lluna d’abril, la bruixa bona de Caulers hi fes un conjur amb tot l’abocat dins l’olla màgica. Moltes persones de pobles, poblets, aldees i molts masos de la comarca acudiren a la festa per dipositar dins el calder màgic els seus bons desitjos. Desitjos d’igualtat, de fraternitat, de justícia, d’un món més just.
Però un cop arribat el cap vespre, just abans que el sol acluqués els ulls i la nit es despertés, aparegué una caravana obscura, una processó comandada per bruixes i bruixots de la comarca, enemics de la bruixa de Caulers. Furetejaren els presents, reptaren unes quantes donzelles per a ser convertides a la bruixeria més negre i robaren el calder dels bons desitjos per a destruir-lo amb totes les esperances i il•lusions d’aquella gent. Només tres homes justos, coneguts com en Bru, en Nap i l’Escuat foren obligats a convertir-se en els seus servents i a acompanyar a la comitiva infernal que es dirigia a un bosc secret per fer el ritual definitiu per aconseguir l’eterna joventut d’aquelles bruixes, filles del dimoni.
I la nostra història comença aquí. Comença amb la preocupació per aquestes ànimes pures de les donzelles i amb l’esperança que aquests tres homes justos, en Bru, en Nap i l’Escuat, puguin salvar-les i si poden, recuperin el calder amb els bons desitjos de tothom.

.