El MERCAT NOCTURN ESOTÈRIC

En les rondalles populars de tots els temps i de totes les cultures, apareixen les bruixes. La nit és el seu moment preferit i fins els nostres dies ha perdurat la curiositat per a conèixer els seus dons de mediació— amb les forces benèfiques i malèfiques. L’espai que acollirà el mercat nocturn esotèric es convertirà en un espai d’intercanvi de saviesa popular barrejada amb encanteris i totes formes de coneixement d’allò desconegut que ens apassiona.

El dissabte 27 d’abril 2024 acosteu-vos al Parc de la Sardana de 16 a 01h de la matinada i descobriu-hi parades de tarot, màgia, pedres energètiques, herbes remeieres, ungüents, espelmes, sabors, bijuteria, perfums,… en una nit envoltada de llegenda: la de la Malavella.

Més de 120 metres lineals de parades
Jocs gegants d’ambientació medieval
Maquillatge de fantasia pels més menuts
Tallers infantils
Xaranga

INFORMACIÓ PER A PARTICIPANTS

La sol·licitud per optar a un espai de venda al Mercat Nocturn Esotèric de la Festa de la Malavella s’haurà de tramitar electrònicament a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Caldes de Malavella http://caldesdemalavella.eadministracio.cat

Trobareu el tràmit electrònic Sol·licitud d’inscripció al Mercat Nocturn Esotèric de la Festa de la Malavella 2024 a l’apartat Catàleg de tràmits de la citada seu i en aquest link

Us recordem que, per a tramitar i signar la instància des de la seu electrònica és necessari disposar d’un certificat digital o bé estar donat d’alta al sistema d’identificació i signatura electrònica idCat Mòbil (sistema basat en l’enviament d’una contrasenya d’un sol ús al mòbil).
Les inscripcions iniciaran el dijous 16 de març a les 9h del matí i s’allargaran fins el dimecres 17 d’abril o bé fins exhaurir l’espai reservat per a parades.

Per a més informació podeu contactar amb: promocioeconomica@caldesdemalavella.cat