GASTRONOMIA

Trobareu tota l’oferta gastronòmica del municipi a l’apartat d’on menjar de la pàgina web de l’Oficina de Turisme de Caldes: www.visitcaldes.cat

Els restaurants de Caldes han elaborat uns menús especials per a poder degustar el sabor de la  Festa de la Malavella. I d’altra banda, les entitats municipals organitzen barraques per a fer un mos ràpid a la zona del mercat esotèric.

També us convidem a conèixer i a degustar els productes que els comerços i bars del municipi han preparat amb motiu de la Festa de la Malavella. No deixis que t’ho expliquin! 

MENÚS DE LA FESTA DE LA MALAVELLA 2018:

 RESTAURANT DELICIUS

Hotel Balneari Vichy Catalán
Av. Dr. Furest, 32
Tel. 972 47 00 00
www.hotelbalnearivichycatalan.cat
reserves@vichycatalan.es

 

MENÚ DEGUSTACIÓ

Calamarcets arrebossats, maionesa i reducció de salsa de soja
Terrine de foie d’ànec
L’hortet de verduretes del Delicius
Suquet de peix de la costa
Espatlla de xai rostida a baixa temperatura
Coulant de xocolata negra amb crumble d’avellanes i gelat de regalèssia

Aigua i maridatge de vins inclòs

Consulta els suggeriments i suplements al menú.

Preu: 39,00€ (IVA inclòs)

Menú disponible dissabte 28 i diumenge 29 d’abril.

 HOSTAL FABRELLAS

Carrer Major, 14
Tel. 972 47 00 46
www.hostalfabrellas.com
info@hostalfabrellas.com

 

MENÚ DE LA MALAVELLA

ENTRANTS A ESCOLLIR

Sopa del perol del geperut
Canalons de sang
Amanida amb formatge de cabra i vinagre encisat

PRIMER PLAT A ESCOLLIR

Peus de la vella gratinats
Llata de vedella amb trompetes de la mort
Cueta de rap al Forn embruixat
Postres de la casa d’en Maurici

Aigua i vi

Preu: 18,00€ (IVA inclòs)

RESTAURANT MAS OLLER

Veinat de les Mateues, 1
Tel. 972 47 02 57

 

MENÚ FESTA DE LA MALAVELLA

ENTRANTS A ESCOLLIR

Fusta d’embotits embruixats
Calamars a la romana
Espàrrecs de l’hort de la Malavella amb pernil
Amanida de formatge de cabra caldencs
Amanida verda de l’hort de la Malavella

PRIMER PLAT A ESCOLLIR

Rostit del geperut
Peus de la Malavella amb cargols
Sèpia amb mandonguilles d’en Maurici
Ànec amb prunes de l’arbre encantat
Menuts de la bruixeta
Verdura amb botifarra del perol
Carn a la brasa d’en geperut i la bruixa

POSTRES A ESCOLLIR
Flam amb nata /  Pastís de formatge /  Pomes al Forn / Grana de capellà /  Tarta de Santiago / Gelats /  Fruita

Cafè, vi i aigua

Preu: 18,00€ (IVA inclòs)
Menú disponible dissabte 28 i diumenge 29 d’abril.

RESTAURANT BAR FRANCIAC

Ctra. N-II, km 703
Tel. 972 47 02 11
restaurantfranciac@hotmail.com

 

ENTRANTS A ESCOLLIR

Amanida de la bruixa
Sopa medieval
Arròs del amics del geperut
Verdura de la marmita

PRIMER PLAT A ESCOLLIR

Pollastre a la brasa o Xurrasco a la brasa
Botifarra de sal i pebre o botifarra de perol a la brasa
Vedella amb bolets venenosos del bosc
Els peus de sa majestat
Pota i tripa de la bruixa
Carn de perol de les gàbies del castell
Bacallà amb samfaina

Preu: 10,50€ (IVA inclòs)
Menú disponible el dissabte 28 d’abril.

RESTAURANT BALNEARI PRATS

Plaça Sant Esteve, 7
Tel. 972 47 00 51
www.balneariprats.com
info@balneariprats.com

 

MENÚ FESTA DE LA MALAVELLA

 ENTRANTS A ESCOLLIR

Salmó marinat amb poma verda i vinagreta de mostassa i soja
Graellada de verdures al romesc
Els popets amb ceba
Carpaccio de vedella amb encenalls de parmesà i rúcula (Supl.3€)

PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR

Paella d’arròs mariner amb arròs de Pals
Suprema de lluç a la planxa i picada catalana
Caneló de carn amb velouté de pastanaga i parmesà
Arròs mariner amb llagosta (Supl. 8€)

Postre a triar del Buffet de postres casolans
Pa, aigua mineral i copa de vi

Preu: 25,00€ (IVA Inclòs)
Poden sol·licitar menú infantil, vigent fins als 12 anys.
Menú disponible el diumenge 29 d’abril.

ROSTISSERIA SUPER POLLASTRE

Avinguda Sant Maurici, 3
Tel. 972 472 623 – 633 33 39 46

 

MENÚ MALAVELLA PER EMPORTAR

Pollastre
Croquetes (4u.)
Braves
Refresc o vi

Preu: 14,00€ (IVA inclòs)

 

 RESTAURANT LA NAU

Travessia Taronja,  17
Tel. 689 16 66 70
www.restaurantlanau.es
info@restaurantlanau.es

 

MENÚ CAP DE SETMANA DE LA MALAVELLA

ENTRANTS

Torrada amb carpaccio d’en Maurici
El Cap de La Malavella (“Salmorejo” amb tàrtar de tonyina i advocat)
Tentacles cruixents de la foguera sobre parmentier
Ossets de petits Caldencs amb salsa de curri per sucar

 

PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR

Els peus d´en Bruc amb salsa de Ratafia
Lluç al romesco amb carxofes

 

UN FINAL DOLÇ
Castell de La Malavella (Brownie de xocolata amb mousse de caramel a la sal)
Aigües minerals, Vi de la casa, Cafè o Infusió

Preu: 18,50€ (IVA inclòs)
Menú disponible dissabte 28 i diumenge 29 d’abril.

HOSTAL ESTEBA RESTAURANT

C/ Francesc Macià, 2
Tel. 972 47 00 55
www.hostalesteba.com
info@hostalesteba.com

 

MENÚ DE LA FESTA DE LA MALAVELLA

Gaudiu de la festa. Gaudiu d’un bon àpat!

ENTRANTS

Mil fulls de foie i poma amb confitura de taronja.
Crep de brandada de bacallà amb samfaina
Timbal de verdures escalivades gratinades amb formatge de cabra i olivada

SEGON PLAT A ESCOLLIR

“lagarto” de porc ibèric amb patata i ceba confitada
Vedella rostida amb salsafins
Suprema de salmó fresc amb cremós de poma

 

POSTRES A ESCOLLIR
Pastis de formatge amb colis de fruits vermells
Gelat de torró amb licor de ratafia
Galeta termal amb confitura de fonoll i gelat de iogurt
Pa i beguda: Aigües minerals, vi de la casa
Cafès i xupito d’herbes

Preu: 22,00€ (IVA inclòs)
Menú disponible dissabte 28 i diumenge 29 d’abril.

ANEM A FER UN MOS A LES BARRAQUES !

Divendres 27, a partir de les 20.30h i fins a la 1 de la matinada. Plaça de l’Ajuntament nou.  

Al llarg de tot el vespre-nit s’oferirà piscolabis amb begudes i refrigeris per anar fent un mos i satisfer la panxa mentre es gaudeix dels espectacles.

A càrrec del Club Volei Joves Caldes.

Dissabte 28 d’Abril, a partir de les 16h. Parc de la Sardana.

Des de les barraques de diverses entitats municipals s’oferiran begudes, entrepans calents, creps durant tota la jornada del mercat esotèric.

A càrrec del Club Volei Joves Caldes i el Club Esportiu Caldes.

 

ELS PRODUCTES DE LA FESTA 2018

COMERÇOS

PRODUCTE  ON COMPRAR-LO?   

El collar de la vella

Què és? Enfilat de butifarra blanca, negra i catalana.

Carnisseria Emili Esteva

Tel. 972 47 00 67

El peltruc d’en Bruc Carns Anna Garcia

Tel. 972 47 01 64

Galetes “la Mala-vella” Fleca i cafeteria La Nova

Tel. 664 674 855

El pa termal de la vella de caldes
Què és? Pa elaborat amb aigua de les fonts termals de Caldes. 
 Fleca Victoria

Tel. 972 47 00 84

La tortada de la Malavella i piruletes de xocolata de la Malavella
Què és? Tortada feta a base d’aigua termal en gas, amb el gust de diferents aromes,
complementat amb avellanes de la província.
El Petit fornet

Tel. 972 47 25 96

 Magdalena “la magda-vella Fleca-pastisseria Delícies

Tel. 665 83 81 68

Galetes Vichy
Què és? Galetes d’elaboració pròpia des de l’any 1909. 
Pastisseria Buhigas

Tel. 972 47 00 06

Infusió digestiva de la Malavella

Què és? Infusió de fonoll, camamilla, poniol, maria lluïsa i melisa. 

Dietètica de Caldes

Tel. 972 47 24 27

Còmics de la Malavella  Llibreria Solés

Tel. 972 47 00 86

La coroneta de la seclina
Què és? Diadema floral d’estil medieval.
Pom de flors

Tel. 972 47 02 70

El vermut màgic de la Malavella
Què és? Vi aromatitzat amb oliva i taronja.
 La Bodegueta de Caldes

Tel. 972 48 01 33

Coques embruixades i magdalenes geperudes Forn Venanci

Tel.  972 47 03 28

El rotllo d’en Maurici?
Què és? Rotllet farcit amb carbonara de carbassó i un suau de formatge. 
Carns Iván

Tel.  972 48 01 81

PIZZERIES, BARS I PUBS

 PRODUCTE  ON DEGUSTAR-LO?

Pizza maurici: Tomàquet, mozzarella, orenga, botifarra
de pagès, revellons i escalivada

Pizzeria Piazzeta

Tel. 670 099 181

 Mala- pizza: mascarpone, alfàbrega i tomàquet fresc Pizzeria Duetto

Tel. 972 47 28 90

Dürum kebab “la Malavella

Kebab de la casa

Tel. 672 90 50 48

Cor de carxofa de nen petit amb beuratge de la Malavella
Què és? Pinxo de patata al caliu amb romesco, pebrot i cor de carxofa i un got de vermut de la casa.
La Gata Maula Vermuteria

Tel. 972 28 01 15

Esmorzar carnívor del geperut

Bar Trèbol

Tel. 686 83 91 46

La Gran Hamburguesa de la Malavella
Què és? Hamburguesa amb formatge, ceba, enciam, salses i ou fregit.
Bar la Granja de Caldes

Tel. 972 48 01 33

Còctel “Suc de bruc”

Pub Senator

Tel. 972 48 01 99